3D-havainnekuvat auttavat ostopäätöksessä

3D-havainnekuvat auttavat ostopäätöksessä

Selkeä viestintä helpottaa myyntiä, mutta myös parantaa asiakastyytyväisyyttä: kun tiedetään mitä ostetaan, pettymykset vähenevät.

Tästä syystä yksi lempityökaluistani on 3D-ohjelmisto. Sen avulla erityisesti erilaisten tilojen - kuten rakennuksien, tapahtuma-alueiden tai vaikkapa VIP-aitioiden - viestiminen onnistuu helposti.

3D-havainnekuvilla esimerkiksi piilossa olevien rakenteiden esittely on helppoa

3D-havainnekuvilla esimerkiksi piilossa olevien rakenteiden esittely on helppoa

Havainnekuvien merkitys korostuu silloin, kun myydään suunnitelmia. Esimerkiksi näytteilleasettajien alueet messuilla tai venesataman paikat on paljon helpompi ostaa ennalta, kun käytössä on visuaalinen havainnekuva siitä mitä ostopäätökseltä voi odottaa.

Ihmisten kyky lukea asioita kuvista on huomattavan tehokas verrattuna tekstiin.

Tilaratkaisuissa 3D-elementit auttavat tunnistamaan muun muassa mittakaavaa sekä kulkusuuntia

Tilaratkaisuissa 3D-elementit auttavat tunnistamaan muun muassa mittakaavaa sekä kulkusuuntia

Havainnekuvien tekemiseen menee toki aina tovi aikaa, mutta kertaalleen tehtyä mallia voi hyödyntää lukuisiin eri tarkoituksiin.

Esimerkiksi messumyynnin avuksi tehty kuva voi eri muodoissa sopia esitteiden ja ohjetaulujen lisäksi operatiivisen työn ohjaukseen, kuten järjestysmiesten, viranomaisten ja rakennushenkilökunnan ohjeistamiseen.

Tunnistettavat, keskeiset elementit varmistavat että kaikki tietävät varmasti mistä kulkuväylistä, sähkökaapeista tai oviaukoista on milloinkin kyse.

Yllä olevat mallinnukset ovat minun tekemiä. Koska oman työni pääpaino on asiakastyytyväisyyden ja siihen liittyvien asioiden toteuttamisessa, keskityn 3D:n käytössä ennen kaikkea nopeisiin, viestintää auttaviin töihin. 

Tarvittaessa autan löytämään järeämpää osaamista, jos vaatimuksena on mallin käyttö tuotannollisiin tarkoituksiin kuten rakennusteknisiin mittauksiin tai -suunnitelmiin.

Laita vaikka sähköpostia jani@kivijalka.fi, niin kerron mitä esimerkiksi 500 eurolla + alv saisi tehtyä käyttötarkoitukseen. Sen pohjalta on helppo miettiä asiaa eteenpäin.

Autan työkseni yrityksiä kehittämään palveluita ja toimintamalleja. Tällä omalla Kivijalka.fi -sivustollani avaan mielenkiintoisimpia puolia työstäni; esimerkiksi vuonna 2018 suoritin leikkimielisen 40 taidon haasteen tutustuakseni uusiin aloihin ja ihmisiin.