TiedonjyvätJani Rosti

Asiakastiedot helposti talteen MailerLiteen

TiedonjyvätJani Rosti
Asiakastiedot helposti talteen MailerLiteen

MailerLite on yksi monista sähköpostitus-palveluista, joihin voi tallentaa asiakkaiden ja markkinoinnin sähköposti-yhteystiedot uutiskirjeiden lähettämiseksi.

Tavallisten osoite- ja nimitietojen lisäksi MailerLiteen tallennettuihin yhteystietoihin voi lisätä itse nimettyjä kenttiä. Kentät voivat olla päivämääriä, numeroita tai tekstiä.

Lisätietokenttään on helppo tallentaa vaikkapa asiakasnumero. Kaikkia yhteystietoihin tallennettuja tietoja voi käyttää yksilöimään lähetettäviä sähköposteja. Näin asiakasnumeron saa suoraan liitettyä sähköpostiviesteihin mukaan.

Mikään ei estä käyttämästä lisätietokenttiä myös laajemman asiakastiedon säilyttämiseen. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat kampaamon edellisen asiointikerran päivämäärä ja ratsastuskoulun sarjalipun jäljellä oleva lukumäärä.

Eivät MailerLiten lisätietokentät toki täysimittaista CRM-järjestelmää korvaa. Mutta parhaimmillaan ne auttavat pitämään asiat yksinkertaisena, kunnes toiminta kasvaa laajempia ohjelmia vaativaksi.

Katso ohje lisäkenttien käytöstä yhteystiedoissa ja sähköpostipohjissa täältä MailerLiten omasta ohjekeskuksesta:


Miksi suosittelen MailerLiteä?

Ominaisuudet kilpailevissa sähköpostitus-palveluissa ovat peruskäytön osalta samanlaiset, ja MailerLiteen olen itse päätynyt ihan vain siksi ettei siinä ole vuosien varrella ollut mitään moitittavaa.

Toimivaa on ollut helppo suositella, ja suomenkielinen käyttöliittymä on nopea omaksua vaikka ei tuntisikaan itseään tekniikkahirmuksi.

Autan työkseni yrityksiä kehittämään palveluita ja toimintamalleja. Tällä omalla Kivijalka.fi -sivustollani avaan mielenkiintoisimpia puolia työstäni; esimerkiksi vuonna 2018 suoritin leikkimielisen 40 taidon haasteen tutustuakseni uusiin aloihin ja ihmisiin.